Om oss

HydraCon Sverige AB startades 2004 och erbjuder projekt- och byggledningstjänster med samtliga ingående delar till företag och organisationer.

Vi är i dagsläget ca 20 medarbetare med kontor i Uppsala. En mångårig erfarenhet från samtliga roller inom byggprocessen, bl.a. byggherre/beställare, entreprenör och konsult, speglar vårt dagliga arbete.

Vi har således byggt upp ett stort kontaktnät med samarbetspartners och konsulter inom arkitekt-, konstruktions-, el- och vvs-facken, vilket gör att vi kan ta ansvar för hela byggprocessen. Allt från utredning via design med kalkyl och planering, till utförande för att överlämna ett färdigt objekt med garanterat önskat resultat.

Lägg därtill vår samlade erfarenhetsbank, även av utlandsuppdrag, och vi är övertygade om att vår kompetens tillsammans med vår arbetsmodell för projekt- och kvalitetsstyrning är en god garanti för det gemensamma målet - Att kunden skall vara nöjd med resultatet.

Utveckling/utbildning av medarbetarna är en viktig del av kvalitetsarbetet. Vi förstärker ständigt vår kompetens för att kunna erbjuda förstklassiga tjänster på marknaden.

Har du frågor? Kontakta oss!


[recaptcha]

Våra värderingar

Kvalitet

Hög kvalitet genomsyrar vårt arbete i stort som smått. HydraCon arbetar aktivt med utbildning och kunskapsuppdatering för personalen inom respektive område. Vi strävar hela tiden efter att våra medarbetare ska vara de allra skarpaste i branschen.

Engagemang

Vi älskar det vi gör och är positiva och nyfikna. Vi använder erfarenheter till lärande och är handlingsinriktade framåt.

Öppenhet

Vi vågar och vill, ge och ta emot konstruktiv återkoppling i en ärlig dialog. Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Vi ber om hjälp och hjälper varandra.

Balans

Vi tycker att det är viktigt med balans i tillvaron och strävar efter balans mellan arbete och fritid över tid, och vet att extrainsatser behövs ibland. Vi har arbetsglädje och en sund livsstil. Vi värnar om miljön och samhället.

Hållbarhet

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och ta vårt ansvar till en bra framtida miljö för individ och natur. Därför är det viktigt för oss på HydraCon att ha en hållbar utveckling i allt vi gör. Med både ansvar och engagemang bidrar vår verksamhet till detta. Vi använder oss mestadels av elbilar i våra uppdrag, köper Fair Trade och ekologiska varor så långt det är möjligt. Det är självklart för oss att satsa på hälsan och kompetensen genom friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Mentorskap

I vår vision vill vi bygga för framtiden och med det vill vi också satsa på den kommande generationen genom mentorskap. Vi är också stolta sponsorer till Briggen Tre Kronor, Missing People och Hållbara Hav.